Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14039
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюльченко, Вячеслав Григорович-
dc.date.accessioned2021-10-05T08:27:13Z-
dc.date.available2021-10-05T08:27:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛюльченко В.Г. «Етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти» Наукові записки. Серія: Педагогічні науки / редкол.: В. Ф. Черкасов та ін. Кропивницький : РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2021. Вип. 192. С. 230–235.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14039-
dc.description.abstractУ статті здійснено пошук етапів формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти. Визначено етапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освіти є наступні: адаптивно-пізнавальний, компетентнісно-зорієнтований, самостійно-результативний.uk_UA
dc.publisherЦДПУ ім. В.Винниченкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;378.018.8:377.011.3-051]:664-
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subjectетапиuk_UA
dc.subjectінженер-педагогuk_UA
dc.subjectкомпетентністьuk_UA
dc.subjectхарчовий профільuk_UA
dc.titleЕтапи формування санітарно-гігієнічної компетентності у майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в закладах вищої освітиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.