Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14048
Назва: Випускна кваліфікаційна робота бакалавра з психології
Автори: Шулдик, Анатолій Володимирович
Ключові слова: Випускна кваліфікаційна робота
Бакалавр
Посібник
Дата публікації: 2021
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Випускна кваліфікаційна робота бакалавра з психології : навч.-метод. посіб. МОН України, Уманський держ. пед. у-т імені Павла Тичини, Ф-т соціальної та психологічної освіти, Каф. психології. – Умань : Візаві, 2021. – 119 с.
Серія/номер: УДК;159.9(079.2)(075.8)
Ш;95
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику для здобувачів вищої освіти початкового рівня (молодший бакалавр) та першого (бакалаврського) рівня, спеціальності 053 Психологія розкрито цілі та задачі випускної кваліфікаційної роботи, подано перелік та зміст розділів роботи, висвітлено порядок організації її виконання та захисту, викладено вимоги до оформлення роботи, а також подано необхідні додатки. Навчально-методичний посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України та Засобів діагностики якості вищої освіти України з підготовки фахівців спеціальності 053 «Психологія». Посібник розрахований для студентів всіх форм навчання, які отримують освітньо-професійний ступінь «молодший бакалавр» та освітній ступінь «бакалавр», а також для викладачів психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14048
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bakalavr robota 2021.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.