Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14076
Назва: Самостійна робота майбутніх інженерів- педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностей
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Люльченко, Вячеслав Григорович
Ключові слова: фахова підготовка
професійна компетентність
самостійна робота
професійна освіта
харчові технології
інженер-педагог харчових технологій
позааудиторна робота
пізнавальні завдання
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Дубова Н. В., Люльченко В. Г. Самостійна робота майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностей. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип. 2 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О.І.Безлюдний]. – Умань : Візаві, 2021. – С. 36-43
Серія/номер: УДК;378.091.322]:378.018.8:377.011.3:664-051
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто проблему підготовки інженера-педагога харчової галузі, зокрема особливості організації самостійної роботи, яка сприяє формуванню загальних та фахових компетентностей у процесі вирішення професійних завдань. Приділено увагу з’ясуванню ролі самостійної роботи у формуванні загальних та фахових компетентностей, визначенню ефективних шляхів її впровадження у процесі професійної освіти майбутніх фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види завдань для самостійної роботи, акцентовано увагу на їхній діяльнісний характер.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://znp.udpu.edu.ua/article/view/236630
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14076
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
236630-Текст статті-541311-1-10-20210706.pdf481,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.