Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14154
Назва: РОЗВИТОК І САМОРОЗВИТОК ВЧИТЕЛЯ ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Інші назви: DEVELOPMENT AND SELF-DEVELOPMENT OF TEACHER’S PROFESSIONAL SKILLS IN MODERN CONDITIONS
Автори: Солдатенко, Микола Миколайович
Кобець, Олександр Володимирович
Торба, Наталія Григорівна
Ключові слова: Освіта та навчання,
Єкономіческіе,
Політичні умови,
Єкологія,
Єтап розвитку суспільства,
Процеси навчання і виховання нових поколінь,
Дата публікації: 12-кві-2021
Видавництво: Primedia eLaunch LLC (USA) TX 75001, United States, Texas, Dallas
Бібліографічний опис: Soldatenko M., Kobets O., Torba N. DEVELOPMENT AND SELF-DEVELOPMENT OF TEACHER’S PROFESSIONAL SKILLS IN MODERN CONDITIONS. DESIGNING AN INDIVIDUAL TRAJECTORY OF EDUCATOR’S PROFESSIONAL DEVELOPMENT IN THE CONTEXT OF THE CONCEPT OF “LIFELONG LEARNING”. Collective Scientific Monograph, B. Shneider (ed.). Dallas, USA: Primedia eLaunch LLC 2021. pp. 165-183.
Серія/номер: UDC;37.091.12:005.963(082)
Короткий огляд (реферат): Професія вчителя, як одна з найстаріших, займає особливе місце серед інших професій, тому що це початок всіх них. Змінюються економічні, політичні умови, екологія, з'являються нові держави, кожне етап розвитку суспільства відповідає його форми і змісту процеси навчання і виховання нових поколінь, передача накопичені знання, досвід, традиції до них. У той же час, основні завдання вчителів - освіту і навчання - протягом століть, проте, відзначимо, що сьогодні ці функції надзвичайно складні. Комп'ютерні технології впливають майже на всі сфери життя, змінюючи її; можливості спілкування ростуть, комп'ютерні програми, виконання допоміжна функція, підтримка процесу навчання. Головне сьогодні в система освіти, на наш погляд, полягає в тому, що поряд з надзвичайно швидким зростання інформації в світі, є можливість негайного доступу до його майже в будь-якій формі будь-кому на Землі. Скоро у кожного студента буде доступ до необхідної інформації, і роль вчителя істотно зміниться. Без перебільшення, це дійсно «революція в навчанні», яка змінює не тільки навчальний процес, а й наш спосіб життя, спілкування, мислення, і т.п.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14154
ISBN: 978-1-63848-592-6
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Американская монография 06.2021.pdf8,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.