Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14178
Назва: Екологізація туристичних послуг аграрних підприємств
Автори: Нещадим, Людмила Миколаївна
Тимчук, Світлана Володимирівна
Ключові слова: Екологія
Туризм
Агрооселя
Екотуризм
Сфера відпочинку
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Екологізація туристичних послуг аграрних підприємств. Збірник наукових праць Уманського НУС. 2020. Випуск 96. Частина 2. С.190-198. (0.23 у.д.а)
Серія/номер: УДК;338.484:477.84
Короткий огляд (реферат): Зростання важливості туризму як для економічного, так і для соціально-культурного розвитку більшості країн світу, а також загострення проблем, що невід‘ємно пов‘язані з його організацією та розвитком, змушують знаходити шляхи та механізми щодо нових, екологічно значимих напрямків його впровадження. Це стало причиною проведення адаптації основних положень та принципів концепції еколого-збалансованого розвитку до контексту туризму. Основою еколого-збалансованого розвитку є необхідність встановлення балансу між задоволенням соціально-економічних потреб суспільства, захистом інтересів майбутніх поколінь та забезпеченням якісного екологічного стану довкілля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://journal.udau.edu.ua/assets/files/96/13.pdf
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14178
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Екологізація туристичних послуг.pdf601,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.