Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14192
Назва: Теоретичні основи стратегічного управління розвитком організацій
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Довгань, Олена Андріївна
Ключові слова: Трансформаційні процеси
Стратегічне управління
Розвиток підприємства
Виробниче підприємство
Дата публікації: 29-лис-2013
Видавництво: АНФ ГРУП
Бібліографічний опис: Богашко О.Л., Довгань О.А. Теоретичні основи стратегічного управління розвитком організацій. Формування сучасної стратегії підприємницької діяльності : Збірник матеріалів XV Всеукраїнської науково-практичної конференції (29 листопада 2012 р.) / редкол. В. М. Дякон (голова) та ін. К.: АНФ ГРУП, 2013. С. 437–439.
Серія/номер: УДК;334.72 (063)
ББК;65.29 (4Укр) я 431
Ф;79
Короткий огляд (реферат): Ринкова економіка на сучасному етапі характеризується високим динамізмом процесів розвитку, які обумовлені посиленням конкуренції в національному і інтернаціональному масштабі, складністю інтеграційних і глобалізаційних процесів, підвищенням ролі інноваційного і інвестиційного орієнтирів реформування. В умовах розбудови ринкової економіки в Україні розвиток підприємств є рушійною силою економічного прогресу та саморегулювання ринкових відносин. Становлення стратегічного управління виробничими підприємствами України відбувається в умовах невизначеності і нестабільності зовнішнього середовища, а також послабленого внутрішнього середовища самих суб’єктів господарювання внаслідок занепаду їх технічного парку, застосування застарілих технологій, методів діагностики і управління в цілому. Трансформаційні процеси в економіці передбачають не тільки перенесення позитивного закордонного досвіду здійснення реформ, а й пристосування їх до специфіки соціально-економічної ситуації України. Особливо це стосується такої складної проблеми, як забезпечення розвитку підприємств, значна кількість яких перебуває в тому чи іншому виді кризового стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14192
ISBN: 978-966-97259-2-9
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Teoretychni_osnovy.pdf2,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.