Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242
Назва: ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Нещадим, Людмила Миколаївна
Ключові слова: десерт
сухі функціональні суміші
крем
десертна продукція
сироп
інноваційність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Черкаський державний технологічний університет
Бібліографічний опис: Нещадим Л.М. Інноваційні методи та технології приготування десертньої продукції. Інновації та технології в сфері послуг і харчування. Жовтень-листопад. 2021. С.59-65
Серія/номер: УДК;641.1:663.493
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено основні технології виготовлення десертної продукції зі зниженим вмістом цукру. Одним із інноваційних шляхів пониження вмісту цукру в десертній продукції є запропоноване науковцями-технологами використання природних цукрозамінників. Разом з природними цукрозамінниками в харчовій промисловості широко застосовують штучні ‒ це підсолоджувачі, які використовуються з метою надання солодкого смаку продуктам харчування. Проаналізовано природні та штучні цукрозамінники, їх користь та шкоду від використання. Впровадження інноваційних технологій щодо зменшення вмісту цукру в десертній продукції шляхом використання цукрозамінників дає змогу розширити асортимент десертів, покращити біологічну цінність продукції, задовольнити сучасні потреби споживачів та підвищити конкурентоспроможність даної продукції на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
59-65_Нещадим.pdf210,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
3-4_Зміст.pdf102,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.