Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14243
Назва: Кореляційно-регресійний аналіз дебіторської заборгованості підприємства
Автори: Слатвінський, Максим Анатолійович
Демченко, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: управління
оборотні активи
дебіторська заборгованість
оптимізація
Дата публікації: 6-лис-2020
Видавництво: Ексклюзив-Систем
Бібліографічний опис: 1. Демченко Т. А., Слатвінський М. А. Кореляційно-регресійний аналіз дебіторської заборгованості підприємства. Фінансово-кредитний механізм розвитку економіки та соціальної сфери: Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 5–6 листопада 2020 р., м. Кропивницький. Кропивницький: «Ексклюзив-Систем», 2020. С. 21–23.
Короткий огляд (реферат): У процесі оцінки підприємство розглядається як господарська одиниця і при цьому представляє собою майновий комплекс, що складається із елементів, які можуть бути оцінені більш менш незалежно один від одного. Суттєвим показником, що характеризує діяльність підприємства, є стан розрахунків з дебіторами. Питання оптимального обсягу дебіторської заборгованості на підприємстві є досить важливими та актуальними для діяльності будь-якого підприємства, особливо в теперішніх умовах функціонування економіки. З огляду на це в публікації отримані оцінки оптимального співвідношення між дебіторською заборгованістю та грошовими коштами і оборотними активами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14243
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Demchenko_Slatvinskyi_Accounts receiveble_1.pdf257,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.