Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14249
Назва: Культурно-історична та географічна характеристика перенесених власних назв
Автори: Білецька, Ірина Олександрівна
Ключові слова: власна назва
перенесення власних назв
культурно-історична характеристика
топонімічна назва
словниковий склад
англійська мова
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Білецька І. О. Культурно-історична та географічна характеристика перенесених власних назв. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали IV міжн. наук-практ. Інтернет-конф. (Умань‚ 16 квітня 2021 р.). Умань: Візаві‚ 2021. С. 37–41.
Короткий огляд (реферат): Перенесення фамільних імен та назв топонімічного походження в загальні назви залишається одним із способів розширення словникового складу англійської мови. Це відбувається шляхом переосмислення назв топонімічного походження і фамільних імен та семантичного словотворення на їх основі. Аналіз культурно-історичної характеристики перенесених власних назв показав, що в англійській мові, як і в інших мовах, в різні епохи з’являються назви, що включають власні назви різних сфер ономастичного простору. Власні назви отримують лише ті предмети, які становлять особливий інтерес для людини. Вони протиставляються широкому класу загальних назв, які є узагальненою назвою однорідних предметів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14249
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kulturno-istorychna_ta_geografichna_kharakterystyka_perenesenyh_vlasnyh_nazv.pdf663,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.