Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
Назва: Методи контролю якості харчової продукції
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ключові слова: якість
стандартизація
метрологія
методи оцінки якості
Дата публікації: 2015
Видавництво: Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015.
Бібліографічний опис: Методи контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с.
Серія/номер: УДК;664 (072)
ББК;36.80р30
К;78
Короткий огляд (реферат): Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Metody_kontroliu.pdf554,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.