Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14367
Назва: ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ЯК ЦІННІСТЬ СУЧАСНОЇ ЛЮДИНИ І НАУКОВИЙ ФЕНОМЕН
Автори: Соколенко, Людмила Степанівна
Ключові слова: здоров'я
здоровий спосіб життя
ціннісно-мотиваційні установки
фізичне виховання
Дата публікації: 19-лис-2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Соколенко Л.С. Здоровий спосіб життя як цінність сучасної людини і науковий феномен. Професійна педагогічна позиція - ефективна умова формування мотивації культури здорового способу життя в освітньому просторі та профілактика ВІЛ/СНІДУ. Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції, (Умань, 19 листопада 2020 р.) / [ред. кол.: Соколенко Л.С. (гол. ред.) та інші]. Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 59-66с.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено всі підходи до здорового способу життя, з яких випливає, що процес збереження і зміцнення здоров'я дітей шкільного віку буде ефективніше при формуванні у них здорового способу життя в школі і за її межами на основі ціннісно-мотиваційних установок на здоров'я як цінність сучасної людини. При цьому правильне і усвідомлене ставлення школяра до свого здоров'я стає показником загальної культури його особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14367
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ЯК ЦІННІСТЬ СУЧАСНОЇ ЛЮДИНИ.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.