Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14378
Назва: Типова програма «Методика навчання англійської мови». Освітній ступінь бакалавра.
Автори: Бевз, Олена Павлівна
Гембарук, Алла Степанівна
Заболотна, Оксана Адольфівна
колектив авторів
Ключові слова: Типова програма
Методика навчання англійської мови
підготовка вчителя англійської мови
CORE CURRICULUM
English Language Teaching Methodology
PRESETT
Дата публікації: 2020
Видавництво: Івано-Франківськ: НАІР
Бібліографічний опис: Типова програма «Методика навчання англійської мови». Освітній ступінь бакалавра. Колектив розробників: О. Бевз, А. Гембарук, О. Гончарова, О. Заболотна та ін. Івано-Франківськ: НАІР, 2020. 126 с.
Короткий огляд (реферат): Програма викладання методики є центральною ланкою підготовки вчителя іноземної мови, і саме вона має поєднати теоретичні принципи та практику навчання. Головним у такому розумінні методики стає застосування знань у конкретних ситуаціях освітнього процесу, а не самі знання.Програма містить характеристику вчителя англійської мови – випускника закладу вищої освіти, ефективна підготовка якого і є основною метою цієї програми. Програма складається з шести модулів, кожен з яких охоплює досить широке коло методичних проблем, а модуль містить декілька розділів, присвячених важливим питанням методичної підготовки майбутніх учителів англійської мови.Модулі програми відображають той шлях, який студенти мають пройти від учнів, що вивчають мову, до вчителів, що її навчають. Модулі містять цілі, результати учіння і рекомендовані специфікації контрольних завдань. У розділах детально описані задачі, орієнтовний зміст занять та наведено список рекомендованої літератури.Нова програма вносить суттєві зміни до організації підготовки вчителів англійської мови. Вона рекомендована для використання закладами вищої освіти за спеціальностями початкова освіта та середня освіта (за предметними спеціалізаціями).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14378
ISSN: 978-966-2716-47-4
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CORE CURRICULUM English Language Teaching Methodology Bachelor’s Level.pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.