Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14432
Назва: OCENA ORGANIZACJI ZAJĘĆ Z KULTURY FIZYCZNEJ NA POZIOMIE PONADPODSTAWOWYM – BADANIA SONDAŻOWE
Інші назви: ОЦІНКА ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАНЯТЬ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ НА ПОЧАТКОВОМУ РІВНІ – НА ОСНОВІ ОПИТУВАНЬ
Автори: Заболотна, Оксана Адольфівна
Скальські, Даріуш
Ковальські, Даміан
Кіндзер, Богдан
Ключові слова: фізична культура
фізичне виховання
спортивні заходи
школярі
Дата публікації: 2021
Видавництво: Akademia Wychowania Fizycznego i Sportu im. Jędrzeja Śniadeckiego
Бібліографічний опис: Skalski D., Zabolotna O., Kowalski D., Kindzer B. Ocena organizacji zajęć z kultury fizycznej na poziomie ponadpodstawowym – badania sondażowe. Kultura fizyczna i edukacja zdrowotna. Wybrane zagadnienia w aspekcie pedagogicznym / Redakcja naukowa D. W. Skalski, B. M. Kindzer. Starogard Gdański : Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim, 2021. S. 13–30.
Короткий огляд (реферат): Регулярна фізична активність зміцнює здоров’я, нейтралізує стрес, формує тіло і дозволяє регулярно відновлювати фізичні та розумові сили. Школа відіграє важливу роль у формуванні канону поведінки, вкрай необхідного для здорового життя. Саме в школі, під час уроків фізкультури, ми сприяємо розвитку активності та формуємо звич- ки в учнів здорового способу життя. Автори основної навчальної програми охарактеризували шкільний предмет фізичне виховання та очікують результатів від її впровадження: Фізичне виховання виконує важливі освітні, розвиваючі та оздоровчі функції: підтримує фізичний, розумовий, інтелектуальний та соціальний розвиток учнів та формує звичку до фізичного діяльності та охорони здоров’я протягом періоду усього життя, підтримує ефективність навчального процесу та відіграє провідну роль у медич- ному вихованні учнів. Очікування від сучасного фізичного виховання вимагають нових стандартів підготовки учнів до фізичної активності протягом усього життя та постійної турботи про здоров’я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14432
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
3. Zabolotna PC - KFiEZwzwap 2021 PL_UA - DS i BK.pdf491,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.