Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14443
Назва: | Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освіти |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна Люльченко, Вячеслав Григорович |
Ключові слова: | педагогічні умови санітарія гігієна культура харчовий профіль інженерпедагог дисципліна вільного вибору освітній процес виробнича практика |
Дата публікації: | жов-2021 |
Видавництво: | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини |
Бібліографічний опис: | Дубова Н.В. Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освіти / Н. Дубова, В.Люльченко // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. – 2021. – Вип. 3. – С. 64-71 |
Серія/номер: | УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14443 |
ISSN: | 2307-4906 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Дубова_Люльченко.pdf | 499,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.