Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14443
Назва: Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освіти
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Люльченко, Вячеслав Григорович
Ключові слова: педагогічні умови
санітарія
гігієна
культура
харчовий профіль
інженерпедагог
дисципліна вільного вибору
освітній процес
виробнича практика
Дата публікації: жов-2021
Видавництво: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Бібліографічний опис: Дубова Н.В. Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освіти / Н. Дубова, В.Люльченко // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. – 2021. – Вип. 3. – С. 64-71
Серія/номер: УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14443
ISSN: 2307-4906
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Дубова_Люльченко.pdf499,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.