Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14443
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorЛюльченко, Вячеслав Григорович-
dc.date.accessioned2021-12-21T20:38:48Z-
dc.date.available2021-12-21T20:38:48Z-
dc.date.issued2021-10-
dc.identifier.citationДубова Н.В. Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освіти / Н. Дубова, В.Люльченко // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. – 2021. – Вип. 3. – С. 64-71uk_UA
dc.identifier.issn2307-4906-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14443-
dc.publisherУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичиниuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;378.018.8:377.011.3-051]:664-
dc.subjectпедагогічні умовиuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectкультураuk_UA
dc.subjectхарчовий профільuk_UA
dc.subjectінженерпедагогuk_UA
dc.subjectдисципліна вільного виборуuk_UA
dc.subjectосвітній процесuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.titleПедагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освітиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Дубова_Люльченко.pdf499,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.