Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14451
Назва: Сторітелінг на уроках англійської мови в закладах освіти.
Автори: Павлюк, Вікторія Ігорівна
Ключові слова: сторітелінг
англійська мова
початкова школа
інноваційний метод
Дата публікації: 2021
Видавництво: Полтава: ЦФЕНД
Бібліографічний опис: Павлюк В. Сторітелінг на уроках англійської мови в закладах освіти. Сучасні світові тенденції розвитку науки, освіти та технологій: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 19 жовтня 2021 р.). Полтава: ЦФЕНД, 2021. Ч. 1. 59 с.53-55.
Короткий огляд (реферат): Сторітелінг як інструмент навчання, заохочує молодших школярів до виразного читання та допомагає їм передавати свої думки та почуття чітко й зрозуміло, що є необхідним для опанування навичок повсякденного життя. Сторітеліенг та інсценізація історії мають ряд особливостей, які роблять їх природними для інтеграції під час уроків. Обидва види діяльності ґрунтуються на вродженій здатності дітей до розвитку своєї фантазії та здатності до уявної гри. За допомогою історій та їх інсценізації діти розвивають розуміння себе в навколишньому світі і природу речей, досліджують важливі питання їх повсякденного життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14451
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
STORITELINH NA UROKAKh ANHLIISKOI MOVY V ZAKLADAKh OSVITY.pdf261,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.