Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14499
Назва: Дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії.
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Коляда, Наталія Миколаївна
Ключові слова: дисертація
науковий ступінь «доктор філософії»
спеціальність 231 соціальна робота
експеримент з присудження ступеня доктора філософії.
Дата публікації: 22-вер-2021
Видавництво: ТОВ «ЦП «КОМПРИНТ»
Бібліографічний опис: Моргай Л. А., Коляда Н. М. Дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії. Спеціальність 231 Соціальна робота. 2020 – 2021 рр. Соціальна робота та соціальна освіта. Випуск 2 (7). 2021. С.331-379.
Серія/номер: УДК;378.245:364.
Короткий огляд (реферат): Авторами здійснено узагальнення та систематизація тематики дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 231 Соціальна робота, захищених в Україні у 2020–2021 рр. З метою інформування наукової спільноти про стан підготовки та захисту докторів філософії з соціальної роботи дисертаційні матеріали подано за такими критеріями: тема дисертації; науковий керівник; дата захисту; спеціалізована вчена рада, склад ради; рішення спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії, затверджене наказом Міністерства освіти і науки України; анотація дисертації; список опублікованих праць за темою дисертації. Джерельною базою кількісного аналізу тем дисертацій з соціальної роботи стали: накази Міністерства освіти і науки України, дисертаційні матеріали (дисертації, відгуки рецензентів, офіційних опонентів, відеозаписи процедури захисту дисертації), що оприлюднюються на офіційних сайтах закладів вищої освіти, наукових установ (відповідно до вимог «Тимчасового порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14499
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
стаття 1.pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.