Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14522
Назва: HR-менеджмент в умовах пандемії Covid-2019 : нові виклики та можливості
Автори: Пачева, Наталія Олександрівна
Подзігун, Світлана Миколаївна
Ключові слова: HR-менеджмент
HR-технології
кадри
персонал
трудові ресурси
пандемія
компанія
управління персоналом
організація
система
Дата публікації: лис-2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Подзігун С.М., Пачева Н.О. HR-менеджмент в умовах пандемії Covid-2019 : нові виклики та можливості. Науковий економічний журнал Інтелект XXI. 2021. № 5. С. 81–84.
Серія/номер: УДК;331.108
Короткий огляд (реферат): У статті наведено опис сучасних тенденцій, які будуть властиві змінам у HR найближчим часом, та визначено особливості менеджменту 3.0 як комплексної адаптивної системи, яка не має єдиної та чіткої структури. Дослідження та опитування свідчать про те, що основними перешкодами на шляху прийняття гнучких методів розроблення програмного забезпечення (ПЗ) стають традиційні методи управління змінами, організаційна культура, недостатня підтримка з боку керівництва, низький рівень підготовки персоналу, а також зовнішній тиск. Розглянуто гнучкі методи управління персоналом і виявлено, що HR-робота полягає не тільки в запровадженні стандартів та контролі їх виконання, але й у сприянні полегшенні працівникам процесу вирішення проблем і підвищенні організаційної гнучкості. Дослідження дає змогу дійти висновку, що HR-менеджмент під впливом цифрових та інформативних технологій потребує розширеного розвитку ініціативи, можливостей команд і повноважень, компетенцій та поліпшення організаційних структур.
Опис: http://www.intellect21.nuft.org.ua/journal/2021/2021_5/19.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14522
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Стаття в Інтелект XXI, № 5, 2021 Подзігун С.М., Пачева Н.О..pdf892,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.