Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14553
Назва: PEDAGOGICAL CONDITIONS OF FORMATION OF PROFESSIONAL-VALUE ORIENTATIONS OF FUTURE FOREIGN LANGUAGE TEACHERS
Інші назви: Педагогічні умови формування професійно-ціннісних орієнтацій майбутніх учителів іноземної мови
Автори: Мамчур, Євген Анатолійович
Ключові слова: педагогічна умова
професійно-ціннісні орієнтації
систематична позитивна мотивація
актуалізація життєвого досвіду студентів
свідома інтелектуальна робота
використання активних та інтерактивних форм
групова національна взаємодія
Дата публікації: 28-вер-2020
Видавництво: Вища технічна школа в Катовіцах, Польща
Бібліографічний опис: Мамчур Є.А. Педагогічні умови формування професійно-ціннісних орієнтацій майбутніх учителів іноземної мови / Є.А. Мамчур // Матеріали Міжнародної наукової конференції «Роль інформації та технологій в побудові посткоронавірусного світу, 28-29 вересня 2020 р., Вища технічна школа в Катовіце, Польща, С. 324-332.
Короткий огляд (реферат): Початок третього тисячоліття висуває нові вимоги до підготовки вчителя іноземної мови, що є не панацеєю, а єдиним шляхом входження України в європейський та світовий цивілізований простір. Учитель сьогодні повинен мати належну академічну підготовку, вміти працювати інноваційно, бути здатним до формування в учнів духовних та морально-етичних цінностей, виховання культури спілкування, шанобливого ставлення насамперед до рідного українського слова і до мови іншого народу. У становленні такого вчителя нової генерації, формуванні його ціннісних орієнтацій відіграє його професійна підготовка, якщо для цього створено належні педагогічні умови. Безперечно, що ефективність педагогічного процесу безпосередньо залежить від створення відповідних умов його перебігу. Умови можуть впливати на перебіг і результат дидактичного процесу, прискорювати або гальмувати розвиток та формування педагогічних систем, процесів, явищ, якостей особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14553
ISBN: 978-83-957298-8-1
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Мамчур Євген Стаття.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.