Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Кирилюк, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Литвин, Оксана Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-13T06:22:38Z | - |
dc.date.available | 2022-05-13T06:22:38Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Blahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry. Sciences of Europe. № 87. vol 1. 2022. p.20-23 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 3162-2364 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575 | - |
dc.description | https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf | uk_UA |
dc.description.abstract | One of the priority directions of our country's development is integration into international business. Fran- chising is an effective way to promote in international markets. It is a growth tool that helps companies scale their operations. The article examines the main trends in the development of franchising in the restaurant business. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни є інтеграція в міжнародний бізнес. Франчайзинг є ефективним способом просування на міжнародних ринках. Це інструмент зростання, який допомагає компаніям масштабувати свою діяльність. У статті розглядаються основні тенденції розвитку франчайзингу в ресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.publisher | Sciences of Europe | uk_UA |
dc.subject | franchising | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | restaurant franchising | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | business | uk_UA |
dc.title | FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY | uk_UA |
dc.title.alternative | ФРАНЧАЙЗИНГ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.