Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14593
Назва: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГЛЕМПІНГУ ДЛЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Автори: Поворознюк, Інна Миколаївна
Нещадим, Людмила Миколаївна
Ключові слова: глемпінг
екологічний туризм
внутрішній туризм
готельна послуга,
перспективи розвитку
Дата публікації: 2022
Видавництво: Економіка та суспільство
Бібліографічний опис: Поврознюк І. М., Нещадим Л. М. Перспективи розвитку глемпінгу для регіональної індустрії гостинності. Економіка та суспільство. Випуск № 37. 2022.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню актуальним питанням розвитку індустрії гостинності, а саме створення нового формату готельного продукту в регіоні, як глемпінг. Доведено, що у зв'язку з кардинальними змінами в економіці країни та туристичної індустрії вцілому пов'язаними з наслідками пандемії коронавірусу, актуаль-ними стають питання пошуку ресурсів та можливостей для розвитку внутрішнього туризму і однією з пер-спективних галузей внутрішнього туризму можна віднести розвиток глемпінгів, які забезпечать відновлення фізичних та духовних сил населення в умовах єднання з природою. Цей напрям у майбутньому буде одним із перспективних і дасть можливість розвивати внутрішній туризм в регіонах нашої країни в тому числі і на Чер-кащині. Формулюється основна думка, що глемпінг є комбінованим турпродуктом, де природа та навколишній ландшафт є його невід'ємною частиною. Обгрунтовано, що розвиток глемпінгу забезпечить територіальним економічним системам стійкість, збільшить оборотність грошових потоків, та сприятиме зростанню отриман-ня податків. Зроблено висновок про перспективи розвитку даного виду відпочинку, його високий потенціал для національної економіки, у тому числі і для Черкаської області.
Опис: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/1187/1144
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14593
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
1187-Текст статті-1142-1-10-20220420.pdf169,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.