Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14623
Назва: English Language Teaching Methodology : Student Workbook : Module 2 : Preparing to Teach 1
Інші назви: Методика навчання англійської мови : Посібник для студентів: Модуль 2: Підготовка до викладання 1
Автори: Колісніченко, Ангеліна Іванівна
Бевз, Олена Павлівна
Гембарук, Алла Степанівна
Капелюшна, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: Principles of Communicative Language Teaching
Teaching Grammar in Context
Teaching Vocabulary in Context
Classroom Management
Дата публікації: 23-лис-2021
Видавництво: Сочінський М. М.
Бібліографічний опис: English Language Teaching Methodology : Student Workbook : Module 2 : Preparing to Teach 1 : / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад.: О. П. Бевз, А. С. Гембарук, Т. В. Капелюшна , А. І. Колісніченко. – Умань : Сочінський М. М. , 2021. – 170 с.
Серія/номер: УДК;378.016:811.111(075.8)
Короткий огляд (реферат): У посібнику викладені навчальні матеріали, спрямовані на підвищення обізнаності здобувачів вищої освіти про основні принципи та методи навчання мови, особливості навчання граматики та лексики у комунікативному контексті та про організацію роботи під час навчальних занять. Посібник містить чотири розділи, що складають другий модуль загального курсу Методики навчання англійської мови. Навчальні матеріали укладені таким чином, аби здобувачі вищої освіти мали можливість практично застосовувати теоретичний компонент дисципліни та рефлексувати щодо власного досвіду у вивченні іноземної мови. Кожен розділ в модулі укладено за подібною структурою, що передбачає рівну кількість годин на їх опанування. На початку модуля зазначено інформацію щодо оцінювання та очікуваних результатів навчання. У кінці кожного розділу розміщено опитувальник для самооцінювання. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр». Матеріали посібника можуть також використовуватись у системі підвищення кваліфікації фахівців для перепідготовки учителів англійської мови закладів загальної середньої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14623
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Титульні листи.pdf964,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.