Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14670
Назва: Теорія і методика виховання у дітей 5-6 років шанобливого ставлення до матері
Автори: Бутенко, Ольга Григорівна
Ключові слова: мати
діти дошкільного віку
гендерне виховання
наслідування
Дата публікації: 2021
Видавництво: Умань : Сочінський М. М.
Бібліографічний опис: Теорія і методика виховання у дітей 5-6 років шанобливого ставлення до матері : монографія / Ольга Бутенко ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Вид. 2-ге, перероб. і виправл. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2021. – 216 с.
Серія/номер: УДК;372:37.018
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена дослідженню проблеми виховання шанобливого ставлення до матері у дітей 5-6 років: науково обґрунтовано педагогічні умови виховання у дітей 5-6 років шанобливого ставлення до матері; подано авторське тлумачення понять «шанобливе ставлення дитини до матері» та «вихованість в дитини шанобливого ставлення до матері»; визначено зміст, компоненти, критерії, показники та схарактеризовано рівні вихованості шанобливого ставлення до матері у дітей 5-6 років; представлено експериментальну модель і методику реалізації педагогічних умов виховання шанобливого ставлення до матері у дітей 5-6 років. Видання адресоване викладачам, студентам вищих педагогічних навчальних закладів, спеціалістам у галузі дошкільної освіти, батькам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14670
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Монографія О.Бутенко 2021 11.06 - в репозитарій.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.