Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773
Назва: HACCP SYSTEM IN THE RESTAURANT INDUSTRY
Інші назви: СИСТЕМА НАССР В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Автори: Barvinok, Nataliia
Blahopoluchna, Anastasiia
Povorozniuk, Inna
Liakhovska, Nelia
Ключові слова: HACCP system
restaurant business
food safety
critical control points
Дата публікації: 31-бер-2022
Видавництво: Křižíkova 384/101 Karlín, 186 00 Praha
Бібліографічний опис: Blahopoluchna A., Liakhovska N., Povorozniuk I., Barvinok N. Haccp system in the restaurant industry. Sciences of Europe. 2022. №91. С. 76-80.
Короткий огляд (реферат): The article is devoted to the problem of implementation of HACCP systems in restaurants of Ukraine for compliance with current legislation and gaining competitive advantages in the hospitality industry
Опис: https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/04/Sciences-of-Europe-No-91-2022.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773
ISSN: 3162-2364
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Барвінок_Sciences of Europe No 91 (2022).pdf600,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.