Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14825
Назва: Олімпійська слава України
Інші назви: Олімпійська слава України
Автори: Карасєвич, Сергій
Карасєвич, Марина
Ключові слова: Олімпійська слава,
олімпійські чемпіони,
зимові олімпійські ігри,
зимові олімпійські ігри.
Дата публікації: 23-лют-2022
Видавництво: "Візаві"
Бібліографічний опис: Олімпійська слава України : (до 30-річчя Незалежності України) : довідник / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад.: Сергій Карасєвич, Марина Карасєвич. ― Умань : Візаві., 2022. ― 451 с.
Серія/номер: УДК;796.032(477)(03)
О;54
Короткий огляд (реферат): У довіднику укладачами подано інформацію про історію Олімпійських ігор, становлення та розвиток сучасного олімпійського руху, основні принципи, значущість олімпізму та його цінностей для суспільства та кожної людини. Довідник повертає читача до хвилюючих подій олімпійських буднів, дає можливість довідатися про немеркнучі з роками славні перемоги українців і з гордістю відчути вкотре доленосні емоції національної єдності народу України. Довідник рекомендовано – викладачам, аспірантам та студентам факультетів фізичного виховання, широкого загалу читачів, які цікавляться олімпійським спортом. та всім патріотам, для яких Україна понад усе.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14825
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Olimpiiska_slava_Ukrayiny.pdf12,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.