Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14842
Назва: Організація самостійної роботи у процесі вивчення дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» в умовах дистанційного навчання.
Автори: Хлистун, Ірина Валентинівна
Ключові слова: дистанційна освіта
дистанційне навчання
самостійна робота
українська мова за професійним спрямуванням
інтернет-ресурси
мовна і мовленнєва компетентності
робота з текстом
Дата публікації: гру-2021
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Хлистун І. Організація самостійної роботи у процесі вивчення дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» в умовах дистанційного навчання. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Умань, 2021. Вип. 4. С. 216-222.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано роль дистанційного навчання у вищій освіті, його переваги, засоби й інструментарій. Розкрито сутність поняття «самостійної роботи здобувачів вищої освіти», визначено його види, умови й принципи впровадження. Розглянуто можливості самостійної роботи у ЗВО в умовах дистанційного навчання за допомогою спеціальних освітніх платформ. Визначено актуальні аспекти навчання української мови за професійним спрямуванням, види самостійної роботи у процесі вивчення дисципліни. Описано види самостійної роботи здобувачів вищої освіти з навчальними текстами, зокрема фаховими.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14842
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
250305-Текст статті-574496-1-10-20211230.pdf331,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.