Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14873
Назва: | ДІДЖИТАЛІЗАЦИЯ ЯК ОСНОВНИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ |
Автори: | Кирилюк, Ірина Миколаївна Нещадим, Людмила Миколаївна Благополучна, Анастасія Генадіївна |
Ключові слова: | діджиталізація цифрові технології електронна комерція індустрія гостинності інновації інформаційні технологічні комунікації туризм |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Актуальні проблеми розвитку економіки |
Бібліографічний опис: | Кирилюк І. М, Нещадим Л. М., Благополучна А. Г. Діджиталізація як основний фактор розвитку індустрії гостинності в умовах сучасних викликів. Актуальні проблеми розвитку економіки. Випуск 18. Т.2. 2022. с. 217-131 |
Короткий огляд (реферат): | виявленні особливостей та способів впровадження й використання елементів цифровізації задля підвищення ефективної діяльності підприємств індустрії гостинності в конкурентному середовищі. Під час дослідження були використані діалектичний та абстрактно-логічний методи, методи системного підходу, порівняння, спостереження, аналізу, синтезу, індукції, дедукції та ін. У статті досліджено значення й роль діджиталізації в сучасних умовах розвитку інформаційного суспільства, яке формує цифрову, віртуальну реальність зі специфічними соціальними, культурними, споживчими практиками. Доведено, що використання інноваційних процесів гостинності в значній мірі сприяють в діяльність суб’єктів індустрії та впровадження цифровізаційних елементів підвищенню її ефективності та задоволенню вимог споживачів у умовах сучасних викликів. |
Опис: | https://scijournals.pnu.edu.ua/index.php/aprde/article/view/6114/6370 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14873 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
6114-Article Text-17073-1-10-20220630.pdf | 370,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.