Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14885
Назва: Особливості організації та напрями удосконалення обліку дебіторської заборгованості
Автори: Бержанір, Інна Анатоліївна
Ключові слова: облікова політика
дебітори
дебіторська заборгованість
резерв сумнівних боргів
бухгалтерський облік
розрахунки
Дата публікації: тра-2022
Видавництво: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Бібліографічний опис: Бержанір І. А. Особливості організації та напрями удосконалення обліку дебіторської заборгованості. Актуальні проблеми розвитку економіки регіону. Науковий журнал. Івано-Франківськ: Вид- во Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2022. Вип. 18. Т. 2. С. 15–23.
Серія/номер: УДК;657.3
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто економічну сутність дебіторської заборгованості підприємства, а також передумови її виникнення в сучасних умовах господарювання. Відображено класифікаційні ознаки щодо дебіторської заборгованості. Проведено діагностику складу та структури дебіторської заборгованості підприємства та проаналізовано чинники, що вплинули на її зміну. Розглянуто теоретичні та методологічні основи організації обліку дебіторської заборгованості. Встановлено, що для ефективного управління розрахунками з покупцями та замовниками виникає потреба у наявності об’єктивної інформації, передусім в деталізації облікових даних з покупцями та замовниками з метою їх контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14885
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
orh_buh_obl.pdf296,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.