Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14921
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:33:31Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T12:33:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М. Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 Економіка та суспільство. 2021. №29. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0072 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14921 | - |
dc.description | https://www.economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/552/530 | uk_UA |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню актуальним питанням антикризового управління на підприємствах інду-стрії гостинності в період пандемії COVID-19. У статті розкриваються проблеми розвитку підприємств індустрії гостинності, як у світі так і в Україні в період пандемії COVID-19, описуються особливості формування та реалізації антикризового управління відомих світових готельних мереж. Аналізуються основні стратегічні під-ходи антикризового управління, доведено, що COVID-19 підштовхує компанії до швидких змін в організації та плануванні роботи і ставить під загрозу стійкі системи управління. Визначено, що керівники підприємств інду-стрії гостинності повинні забезпечити такі умови організації, щоб їхні підприємства могли продовжувати пра-цювати через безпрецедентний зрив та швидко вирішувати питання стабільності важливих бізнес-процесів. Обгрунтовано, що визначальними елементами антикризової стратегії є рішення про використання ресурсів, адаптація до зовнішнього середовища, внутрішня координація, створення тривалих конкурентних переваг. | uk_UA |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;30 | - |
dc.subject | антикризове управління | uk_UA |
dc.subject | стратегія підприємств | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk_UA |
dc.subject | криза | uk_UA |
dc.title | Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 | uk_UA |
dc.title.alternative | Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
текст статті Поворознюк.pdf | 315,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.