Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14929
Назва: SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES
Інші назви: СУБЛІМАЦІЯ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНИЙ СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ключові слова: Сублімація
ягоди
зберігання
пакування
Дата публікації: 17-чер-2022
Видавництво: УНУС
Бібліографічний опис: Blahopoluchna A. Sublimation as an alternative method of storing berries. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 74.
Короткий огляд (реферат): The method of sublimation was invented quite by accident in the middle of the XIX century. Only then it was used to maintain the activity of various microorganisms for a long time, ie, for the manufacture of drugs and yeast. This method was then used to prepare food for astronauts, and in everyday life sublimated products have become available relatively recently. Sublimation is an alternative way of preserving food, thanks to which fruits and berries do not lose all important and useful properties
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14929
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES.pdf530,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.