Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14931
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T13:21:01Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T13:21:01Z | - |
dc.date.issued | 2022-06-17 | - |
dc.identifier.citation | Blahopoluchna A. Dehydration of berries during storage. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14931 | - |
dc.description.abstract | Dehydration of the product is a key aspect to consider during the freezing process, as water loss affects the quality and weight of the product. That is why dehydration is one of the biggest problems facing manufacturers. This leads to lower yields and profitability, and this is one of the biggest problems that freezing solution providers have. The problem of dehydration can become even more acute when it comes to berries, as they contain from 85 to 92% water. Thus, it is important for food processors to understand exactly how the product is dehydrated, because only then will they be able to control the process and minimize the loss of profits without compromising product quality | uk_UA |
dc.publisher | УНУС | uk_UA |
dc.subject | ягоди | uk_UA |
dc.subject | зневоднення | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | зберігання ягід | uk_UA |
dc.title | Dehydration of berries during storage | uk_UA |
dc.title.alternative | Зневоднення ягід при зберіганні | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Збірник_2022.pdf | 533,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.