Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14979
Назва: Гранти як інноваційно-інвестиційні фінансові ресурси в індустрії туризму
Інші назви: Гранти як інноваційно-інвестиційні фінансові ресурси в індустрії туризму
Автори: Слатвінська, Леся Анатоліївна
Ключові слова: гранти, індустрія туризму, туристичні тестинації, грантодавці, донори, грантові фонди
Дата публікації: січ-2022
Видавництво: Умань: "Візаві"
Бібліографічний опис: Слатвінська Л. А. Гранти як інноваційно-інвестиційні фінансові ресурси в індустрії туризму. Інноваційний розвиток туризму та індустрії гостинності: проблеми й перспективи: колективна монографія / [ І. М. Поворознюк., О. Г. Чирва, І. М. Кирилюк [та ін.]; за ред. І. М. Поворознюк ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. С. 76 – 93.
Серія/номер: УДК 338.48:001.895(02);
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження з питань розвитку програм і проєктів та їх реалізації за рахунок грантових фінансових ресурсів з метою формування бізнес-екокосистем у туризмі за умови національної та міжнародної інституційної підтримки на прикладі Черкаської області. Проводиться наукове спостереження за впровадженням нових механізмів надання орієнтованої на результат конкурсної державної фінансової підтримки ініціативам у сфері туризму, культури та креативних індустрій, що сприяє створенню розвиненої екосистеми культури та креативності в області, яка уможливлює породження та розповсюдження в суспільстві нових сенсів, спільних цінностей, а також сприяє збереженню культурної спадщини, розвитку української культури, внутрішнього туризму в контексті актуальних світових тенденцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14979
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Монографія (1).pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.