Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15377
Назва: Державне регулювання працевлаштування громадян
Інші назви: Державне регулювання працевлаштування громадян
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Туркач, Віталій Олегович
Ключові слова: державна політика
служба зайнятості
Міністерство праці та соціальної політики України
Державна служба зайнятості
державне регулювання громадян
соціальний працівник
Дата публікації: 11-кві-2023
Видавництво: Моргай Л. А., Туркач В. О. Державне регулювання працевлаштування громадян «Проблеми та перспективи соціальної роботи та психології в умовах війни»: матеріали ІІ-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн- конференції (Умань, 2 березня 2023 рік) / ред. кол.: Коляда Н.М., Кравченко О.О., Албул І.В., Матрос О.О., Лисенко А. О. - Умань: УДПУ, 2023. С. 39-42.
Бібліографічний опис: Моргай Л. А., Туркач В. О. Державне регулювання працевлаштування громадян «Проблеми та перспективи соціальної роботи та психології в умовах війни»: матеріали ІІ-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн- конференції (Умань, 2 березня 2023 рік) / ред. кол.: Коляда Н.М., Кравченко О.О., Албул І.В., Матрос О.О., Лисенко А. О. - Умань: УДПУ, 2023. С. 39-42.
Короткий огляд (реферат): Державна політика, що застосовується у сфері офіційної зайнятості працездатного населення, містить багатогранний підхід. На молодіжний сектор на ринку праці впливає низка негативних тенденцій: 1) збільшення невідповідності попиту та пропозиції робочої сили професійній кваліфікації та іншим якісним характеристикам; 2) збільшення структури пропозиції роботи, відсотка людей без професій; 3) зниження престижу робітничої професії; Низький інтерес роботодавців до підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників. Водночас економіка також страждає, оскільки вона не отримує робочої сили для деяких професій та кваліфікації, необхідних для її успішної роботи. З огляду на високий рівень структурного безробіття, представляється необхідним розширити взаємодію служби зайнятості з виконавчою владою та бізнес-спільнотою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15377
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Моргай Л.А. Туркач В., тези, 2.pdf287,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.