Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15495
Назва: Волонтерські організаціїї в Україні
Інші назви: Волонтерські організаціїї в Україні
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Ключові слова: волонтерство
волонтерські організації в Україні
волонтерський рух
благодійний фонд Сергія Притули
благодійний фонд «Крила надії»
благодійний фонд «Регіональний фонд Благочестя»
Дата публікації: 31-тра-2023
Видавництво: Умань, 2023
Бібліографічний опис: Моргай Л. А. Волонтерські організаціїї в Україні. Просоціальна особистість у гендерному вимірі: теоретико-методологічні та прикладні аспекти : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (м. Умань, 31 трав. 2023 р.). С. 131-134.
Короткий огляд (реферат): Волонтерство – це форма благодійної діяльності, спрямована на допомогу іншим, і базується на законності, рівності, добровільності, безоплатності й неприбутковості. Волонтерський рух почав свою активну позицію із 2022 року у зв’язку з війною. На тлі війни ми є свідками того, як швидко налагоджуються координаційні та логістичні процеси, закупівля, інформаційна підтримка. За декілька тижнів хаотичних рухів вибудувались логічні ланцюжки постачань, підвищилась ефективність волонтерів усіх напрямів. Волонтери своєю діяльністю: забезпечують Збройні сили амуніцією та військовими приладами; займаються евакуацією та перевезенням біженців і переселенців; донорством; пошуком дітей та їхніх батьків; пошуком прихистку; забезпеченням одягом, їжею, ліками, речами найпершої потреби; порятунком тварин; допомогою самотнім людям поважного віку; інформаційною підтримкою. Вони надають безкоштовну допомогу у межах свого професійного напрямку – психологічні, рекламні, медичні послуги, пошиття одягу тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15495
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
тези, Моргай Л..pdf299,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.