Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15537
Назва: Проблеми утилізації та переробки будівельного сміття в умовах сучасних українських реалій
Автори: Ляховська, Неля Олександрівна
Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ключові слова: сміття
забруднення
утилізація
переробка сміття
Дата публікації: 22-чер-2022
Видавництво: УНУС
Бібліографічний опис: Ляховська Н.О., Благополучна А.Г. Проблеми утилізації та переробки будівельного сміття в умовах сучасних українських реалій. Сучасні проблеми біології в умовах змін клімату: матер. Всеукраїнської наукової Інтернет-конференції, м. Умань: Уманський НУС, 22 червня 2022. С. 40.
Короткий огляд (реферат): Вторинна переробка сміття, в тому числі, будівельного, є вимогою сучасного суспільства, яке продукує величезну кількість відходів. Сміттєзвалища займають землі, які могли б бути орними, отруюють ґрунти і водні ресурси, становлять хімічну, мікробіологічну, а часом і радіоактивну небезпеку для людей, тварин і рослин. В Україні 4 1 ще до війни площа сміттєзвалищ та полігонів становила більше 8500 га і мала тенденцію до збільшення. Тому протягом останніх п’ятдесяти років у нашій країні, як і в багатьох країнах світу, ведуться розробки методів утилізації і переробки різних видів сміття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15537
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Збірник тез.pdf926,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.