Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15622
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:07:31Z-
dc.date.available2023-11-08T07:07:31Z-
dc.date.issued2022-10-31-
dc.identifier.citationФормування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін : монографія / І. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. – 267 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15622-
dc.description.abstractУ монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців професійної (професійно-технічної) освіти.uk_UA
dc.publisherВізавіuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПедагогіка;-
dc.subjectпрофесійна компетентність, професійна освіта, майбутні бакалавриuk_UA
dc.titleФормування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплінuk_UA
dc.title.alternativeФормування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплінuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Монографія_Філімонова.pdf937,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.