Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15645
Назва: ОСОБЛИВОСТІ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА ЯК НЕОБХІДНА УМОВА ЙОГО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТ
Інші назви: ОСОБЛИВОСТІ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА ЯК НЕОБХІДНА УМОВА ЙОГО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТ
Автори: Підвальна, Юлія Василівна
Ключові слова: соціальний працівник, комунікативна компетентність, комунікативні знання та вміння, здібності, групові форми роботи, інтерактивні методи, професійна діяльність.
Дата публікації: січ-2022
Видавництво: Budapest, Hungary
Бібліографічний опис: Підвальна Ю. В. «Особливості комунікативної компетентності соціального працівника як необхідна умова його професійної діяльності» The scientific heritage (Budapest, Hungary). VOL 3, No 83 (83) (2022) S. 33-37.
Серія/номер: 1;
Короткий огляд (реферат): Ця стаття присвячена питанням комунікативної компетентності у соціальних працівників як необхідної умови у їхній професійній діяльності. Ефективний розвиток комунікативної компетентності бачиться у вдосконаленні всіх видів мовної діяльності – говорінні, слуханні, письмі та читанні. Формування комунікативних умінь і навичок досягається за рахунок використання різних методів групової діяльності та аналізу проблемних ситуацій, націлених на вироблення певної мовної поведінки залежно від емоційно-психологічного стану клієнтів, його соціального статусу, віку та інших ознак. Важливу роль відіграють дискусійні та ігрові методи, тренінгові форми роботи та спеціально створені кейси, що дозволяють наблизитися до реальних умов професійної комунікації та виробити стратегію мовної поведінки, використання вербальних та невербальних засобів спілкування, що визначаються типом комунікативної ситуації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15645
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.