Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15738
Назва: Адміністративні передумови підтримки підприємницької діяльності на регіональному рівні
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: адміністративна діяльність
підприємництво
економічний розвиток
лідерство
управління
механізм підтримки підприємницької діяльності
регіональний рівень
конкурентоспроможність економіки
Дата публікації: 16-чер-2023
Видавництво: ТОВ «Центр учбової літератури»
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Адміністративні передумови підтримки підприємницької діяльності на регіональному рівні. Науковий вісник Льотної академії. Серія: Економіка, менеджмент та право: збірник наукових праць / Гол. ред. М. С. Письменна. Київ : «Центр учбової літератури», 2023. Вип. 8. С. 72 – 79.
Серія/номер: УДК;168
Короткий огляд (реферат): Економічний розвиток є рушійною силою процесів та змін, забезпечує суспільний прогрес. Цей рух створює системні перетворення як у рамках світового, національного, так і регіонального господарства. Виявлено, що підприємництво є джерелом сталого економічного зростання, стабільності суспільства та забезпечення зайнятості в країні, що безпосередньо впливає на підвищення рівня та якості життя населення. Світова та вітчизняна практика свідчать, що необхідною умовою успішного функціонування підприємницьких структур є державна та регіональна підтримка. У дослідженні проведено аналіз визначення підприємництва та розглянуто сутність адміністративної підтримки підприємництва. Обґрунтовано комплекс підтримки підприємницького сектору. Також визначено роль механізму інфраструктурної підтримки підприємницької діяльності.
Опис: https://fmnzb.sfa.org.ua/
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15738
ISSN: 2707-8620
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Administratyvni_peredumovy.pdf14,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.