Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15865
Назва: Роль менеджера у розвитку етичної культури та дотримання етичних стандартів
Автори: Чирва, Ганна Миколаївна
Ткачук, Світлана Петрівна
Корнієнко, Тетяна Олександрівна
Підлісний, Євген Васильович
Ключові слова: етична культура
вплив керівника
стратегії впливу
етичні норми
етичне лідерство
Дата публікації: 2023
Видавництво: Львівський університет бізнесу та права
Бібліографічний опис: Чирва, Г. М., Ткачук, С. П., Корнієнко, Т. О., Підлісний, Є. В. Роль менеджера у розвитку етичної культури та дотримання етичних стандартів. Наукові записки Львівського університету бізнесу та права. 2023. № (37), 155−160.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена ролі керівників у розвитку етичної культури та дотриманні етичних норм в організаціях. Мета статті полягала в оцінці впливу керівника на розвиток етичної культури в організації та дотримання етичних норм, а також те, як керівники можуть бути прикладом для своїх співробітників і впливати на їхню етичну поведінку. Авторами зроблено аналіз стратегій, які керівники можуть використовувати для посилення усвідомлення етичних цінностей та норм серед персоналу. Додатково, описані механізми, які сприяють розвитку етичної культури в організації, створення етичного кодексу, проведення тренінгів з етики, створення системи мотивації на основі етичних принципів. Практична значущість статті полягає в тому, що надає рекомендації керівникам щодо розвитку етичної культури в організаціях.
Опис: http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.8010142
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15865
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
document (3).pdf305,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.