Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15913
Назва: Інформаційно-комунікаційні технології в педагогічній освіті
Інші назви: Інформаційно-комунікаційні технології в педагогічній освіті
Автори: Муковіз, Олексій Павлович
Ткачук, Галина Володимирівна
Ключові слова: Інформаційно-комунікаційні технології
комп'ютерні технології
Дата публікації: 13-січ-2023
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Інформаційно-комунікаційні технології в педагогічній освіті : навч.-метод. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад.: О. П. Муковіз, Г. В. Ткачук. – Умань : Візаві, 2023. – 164 с.
Серія/номер: УДК 37:004](075.8);І-74
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник призначено для вивчення курсу «Інформаційно-комунікаційні технології в початковій освіті» студентами закладів вищої освіти. В основу покладені теоретичні засади інформатики як науки та описано найновіші інформаційно-комунікаційні технології, які можуть бути використані майбутніми фахівцями у практичній діяльності. У посібнику розглянуто історію розвитку обчислювальної техніки; класифікацію комп’ютерів; архітектуру сучасних персональних комп’ютерів; основні методи роботи з операційними системами, стандартні програми, що входять до складу операційних систем, а також прийоми роботи з сучасним офісним програмним забезпеченням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15913
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
IKT.pdf4,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.