Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоліщук, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorВозносименко, Дарія Анатоліївна-
dc.contributor.authorРудницький, Сергій Олександрович-
dc.date.accessioned2023-12-07T13:09:04Z-
dc.date.available2023-12-07T13:09:04Z-
dc.date.issued2023-05-13-
dc.identifier.citationПоліщук Т.В., Возносименко Д.А., Рудницький С.О. Формування математичної компетентності студентів освітньої програми Професійна освіта “Харчові технології” у процесі вивчення курсу “Вища математика”. «Вісник науки та освіти (Серія «Філологія», Серія «Педагогіка», Серія «Соціологія», Серія «Культура і мистецтво», Серія «Історія та археологія»)»: журнал. 2023. № 4(10) 2023. С. 653-665.uk_UA
dc.identifier.issn2786-6165-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15924-
dc.descriptionhttp://perspectives.pp.ua/index.php/vno/article/view/4556/4580uk_UA
dc.description.abstractУ статті висвітлено питання формування математичної компетентності студентів освітньо-професійної програми (ОПП) Професійна освіта «Харчові технології» у процесі вивчення курсу «Вища математика». Зокрема, розглянуто актуальне на сьогодні – набуття студентами низки компетентностей, серед яких важливе місце посідають професійні. Зазначено, що для здобувачів освіти даної ОПП значення набуває професійна математична компетентність. Сучасний кваліфікований фахівець повинен бути компетентним не тільки у своїй професійній діяльності, а й володіти якостями особистості, які допоможуть йому стати конкурентоспроможним, здатним постійно оновлювати свої знання, уміння та навички в умовах, що постійно змінюються або ж нестабільності.uk_UA
dc.publisherВидавнича група «Наукові перспективи» та громадська наукова організація «Християнська академія педагогічних наук України»uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 378.017:51-047.22]:[378.018.8:664-051]:[378.016:51](045);-
dc.subjectматематична компетентністьuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectздобувачі вищої освітиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.titleФормування математичної компетентності студентів освітньої програми Професійна освіта "Харчові технології" у процесі вивчення курсу "Вища математика"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
4556-Текст статті-4582-1-10-20230513.pdf531,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.