Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15988
Назва: Основи картографічної підготовки в шкільному курсі фізичної географії.
Автори: Браславська (Тімець), Оксана Володимирівна
Рожі, Інна Георгівна
Озерова, Людмила Андріївна
Ключові слова: безпосереднього спостереження
в природі.
картографічні
оволодіння фізико-географічними
Дата публікації: 2021
Видавництво: «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Браславська О. В., Рожі І. Г., Озерова Л. А. Основи картографічної підготовки в шкільному курсі фізичної географії. Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Використання традиційних і сучасних технологій у геодезії, картографії, землеустрої та кадастрі» : (м. Умань, 28 квітня 2021 р.). – Умань: Видавець «Сочінський М. М.», 2021. C. 54- 56.
Короткий огляд (реферат): Важливу роль в шкільній фізичній географії відіграють картографічні та топографічнізнання та вміння, освоєння яких є необхідною умовою для оволодіння фізико-географічнимипоняттями. Всі ці теоретичні й фактичні знання, фізико-географічні та картографічні вмінняформуються в учнів у взаємозв’язку протягом трьох років навчання в курсах 6, 7 і 8 класів. Укурсі фізичної географії 6 класу учнями засвоюються основні знання з топографії ікартографії. Значна частина досліджуваних в курсі 6 класу об’єктів і явищ відноситься добезпосереднього оточення школярів, і поняття про них формуються в більшій мірі наматеріалі рідного краю, а також шляхом безпосереднього спостереження в природі.Краєзнавчі й топографічні знання та вміння, набуті в 6 класі, необхідні для життєдіяльностікожного учня, в тому числі і для занять туризмом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15988
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Создать Документ Microsoft Word (3).pdf276,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.