Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16121
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрітченко, Анатолій Григорович-
dc.contributor.authorКириленко, Катерина Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-04-18T06:23:19Z-
dc.date.available2024-04-18T06:23:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГрітченко А., Кириленко К. Організаційно-педагогічні умови формування інноваційної культури студентів у вищому навчальному закладі. Збірник наукових праць «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми». Київ − Вінниця: ДОВ Вінниця, 2015. Вип. 42. С. 275 − 279.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16121-
dc.description.abstractУ статті висвітлено організаційно-педагогічні умови формування інноваційної культури студентів у вищому навчальному закладі. Зазначено, що для їх реалізації освітній процес необхідно спрямувати на формування у студентів образу сучасного фахівця з високим рівнем загальної культури та морально-етичними якостями. Широке оволодіння студентами інноваційною культурою можливе лише за умови створення відповідної технології навчання інноваційної діяльності на всіх її етапах, формування інноваційного мислення шляхом широкого залучення їх як активних учасників реальних інноваційних процесів. Основою створення інформаційного простору сучасного інноваційного соціокультурного знання стає системно-синергетична парадигма фундаментальності науки і освіти.uk_UA
dc.publisherКиїв − Вінниця: ДОВ Вінницяuk_UA
dc.subjectорганізаційно-педагогічні умовиuk_UA
dc.subjectвищий навчальний закладuk_UA
dc.subjectінноваційна культураuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.titleОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
текст статті 2.pdf318 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.