Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16192
Назва: Р Е Л І Г І Я: РЕЛІГІЄЗНАВСТВО. МЕДИЦИНА. ПСИХОЛОГІЯ.
Автори: Лантух, Ігор Валерійович
Лантух, Алла Павлівна
Гульбс, Ольга Анатоліївна
Діхтяренко, Світлана Юріївна
Меркулова, Ніна Федорівна
Ключові слова: релігієзнавство,
медицина,
психологія,
релігія,
людина.
Дата публікації: чер-2022
Видавництво: Без видавництва
Бібліографічний опис: РЕЛІГІЯ: Релігієзнавство. Медицина. Психологія: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів усіх рівнів / І.В. Лантух, А.П. Лантух, О.А. Гульбс, С.Ю. Діхтяренко, Н.Ф. Меркулова. Київ, 2022. 627 с.
Серія/номер: ББК;
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник є надзвичайно цікавим виданням, бо він вибудований на стику трьох актуальних наук, а саме: релігієзнавства, медицини та психології, де центральною ланкою, яка їх об’єднує, є релігія і людина. У посібнику у трьох розділах розглядаються актуальні проблеми: релігія як соціальне явище і релігія в Україні; тандемність релігії та медицини в аспекті здоров’я людини і її репродуктивної функції, евтаназії; світу психологічного життя людини, психологічний аспект її релігійності, взаємодія лікаря і пацієнта, психологічні засади медичної етики тощо. Важливим є те, що кожний розділ має низку засобів із перевірки та поповнення знання, а саме: питання для самоконтролю, завдання для роздумів та реферативної роботи; термінологічний словничок, а також інформація під гаслом – «Це цікаво знати». Навчальний посібник може бути рекомендований студентам вищих навчальних закладів для самостійної роботи і як додатковий матеріал для колективних обговорень та підготовки до занять з елективних курсів: релігієзнавство, медична етика, психологія та медична психологія, суспільні філософські проблеми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16192
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Навчальний посібник (Київ) 06.2022.pdf9,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.