Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16193
Назва: ПРОБЛЕМА ЗДОРОВ’Я В АСПЕКТІ ПРЕДМЕТІВ ПРИРОДНИЧОГО ЦИКЛУ В ОСВІТІ МЕДИКІВ
Автори: Лантух, Ігор Валерійович
Меркулова, Ніна Федорівна
Гульбс, Ольга Анатоліївна
Лантух, Алла Павлівна
Ключові слова: організм людини,
хімічні елементи,
макро- та мікроелементи,
здоров’я людини,
медична освіта.
Дата публікації: чер-2022
Видавництво: CPN Publishing Group
Бібліографічний опис: Лантух І. В., Меркулова Н. Ф., Гульбс О. А., Лантух А. П. ПРОБЛЕМА ЗДОРОВ’Я В АСПЕКТІ ПРЕДМЕТІВ ПРИРОДНИЧОГО ЦИКЛУ В ОСВІТІ МЕДИКІВ. Proceedings of the 12th International scientific and practical conference. CPN Publishing Group. Tokyo, Japan. 2022. Pp. 110-113.
Серія/номер: UDC;001.1
Короткий огляд (реферат): У статті підкреслюється, що анатомія людського тіла містить майже усі хімічні елементи таблиці Д. Менделєєва. Тому актуальним постає питання: яку роль знання в галузі природничих наук покликані відігравати у медичній освіті та у медичній практиці? Робота показує, як макро- та мікроелементи впливають на здоров’я людини. Тому проблема здоров’я знаходиться на перехресті не тільки медичних і суспільних, але й природничих наук, які повинні співпрацювати в діалектичній єдності, обумовлюючи і доповнюючи один одного. Тільки у такій системі triage може вирішуватися проблема здоров’я, а отже і освіта студента-медика.
Опис: https://sci-conf.com.ua/xii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-science-innovations-and-education-problems-and-prospects-28-30-iyunya-2022-goda-tokio-yaponiya-arhiv/.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16193
ISBN: 978-4-9783419-3-8
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Тези (Япония) 06.2022.pdf8,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.