Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16226
Назва: КОНСУЛЬТАТИВНА ТА ПАРТНЕРСЬКА РОБОТА З УЧНЯМИ У ШКОЛАХ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ
Автори: Постоленко, Ірина Сергіївна
Ключові слова: консультативна робота
партнерська робота
британські школи
педагогічний процес
ресурси
курикулум
Дата публікації: 20-жов-2022
Видавництво: "Візаві"
Бібліографічний опис: Ірина Постоленко. КОНСУЛЬТАТИВНА ТА ПАРТНЕРСЬКА РОБОТА З УЧНЯМИ У ШКОЛАХ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Умань‚ 20 жовтня 2022 р.) / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини [та ін.] ; [редкол.: О. І. Безлюдний, Т. Л. Годованюк, І. С. Постоленко [та ін.] ; відпов. за вип. І. Ю. Гурський]. Умань : Візаві‚ 2022. С.141-144.
Короткий огляд (реферат): У сучасних британських школах все частіше практикуються консультативна та партнерська роботи з учнями. Зважаючи на думки учнів щодо процесу навчання та виховання, було створено розширений курикулум, який реалізується в позакласній роботі з учнями. Головними принципами, якими керується організація педагогічного процесу у багатьох британських школах, є ставлення до учнів у школі, як до дорослих, а також визнання права учнів на повагу до себе та можливість бути прийнятим на навчання до школи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16226
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Збірник конференції (станом на 13.11.22)(1).pdf2,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.