Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16326
Назва: Організація навчальної діяльності учнів в процесі виконання ручних швейних робіт
Автори: Хоменко, Людмила Миколаївна
Ключові слова: асортимент
ручні роботи
швейні роботи
діяльність
вміння
навички
Дата публікації: 2024
Видавництво: Кропивницький: ФОП Піскова М.А.
Бібліографічний опис: Хоменко Л. М. Організація навчальної діяльності учнів в процесі виконання ручних швейних робіт. Наукові записки. Серія : Педагогічні науки. Кропивницький, 2024. Вип. 213. С. 242-247.
Серія/номер: УДК 687(073);
Короткий огляд (реферат): Актуальність ідеї формування в підростаючого покоління пози¬тивного ставлення до праці не підлягає сумніву. Це процес не¬простий і досить тривалий. Він має починатися в сім'ї, коли ди¬тина стає здатною усвідомлювати себе особистістю у навколиш¬ньому світі. У шкільному віці май¬же весь тягар виховання позитив¬ного ставлення до праці лягає на плечі педагогів, зокрема на вчи¬телів трудового навчання. На заняттях у шкільних май¬стернях, на відміну від інших, домінує ручна праця. У процесі конструювання і виготовлення рекомендованих програмою об'єктів праці створюються сприятливі умови для поєднан¬ня фізичної та розумової праці учнів, а це є природною потре¬бою організму, що росте. Уроки праці, проведені на високому рівні, несуть дітям відчуття гли¬бокого задоволення і радості не тільки від результатів їхньої твор¬чої праці, а й від напруженої ро¬боти м'язів. У процесі праці ви¬никають умови, сприятливі для виховання школярів у дусі сві¬домої дисципліни, любові до праці, бережного господарсько¬го ставлення до приватної та сус¬пільної власності.
Опис: https://pednauk.cusu.edu.ua/index.php/pednauk/article/view/1775
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16326
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
1775-Текст статті-3396-1-10-20240318.pdf712,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.