Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16379
Назва: Управління безпекою туристів під час воєнного стану в країні
Автори: Барвінок, Наталія Володимирівна
Ключові слова: Управління безпекою
безпека туристів
воєнний стан
глобальні безпекові фактори
Дата публікації: 11-тра-2023
Видавництво: Черкаси: ЧНУ ім. Б. Хмельницького
Бібліографічний опис: Барвінок Н. В. Управління безпекою туристів під час воєнного стану в країні. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023»: XXV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. (м. Черкаси, 10‒11 травня 2023 року). Черкаси: ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2023. С. 243-246.
Серія/номер: УДК;УДК 378 (06)
Короткий огляд (реферат): В умовах сьогодення однією з найпрогресивніших галузей господарства у світі є туризм, який, в свою чергу, тісно пов’язаний з великою кількістю інших галузей економіки та поєднує економічні, соціальні, культурні аспекти розвитку економіки світу. Туристична галузь є невід’ємною складовою життя більшості людей і є однією із провідних напрямів соціально-економічної діяльності, а також входить до комплексу галузей економіки, що включає засоби розміщення, заклади харчування, заклади культури та розваг, екскурсії, транспорт, страхування і т. д., які мають неабиякий вплив на розвиток економіки країни в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16379
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
БарвінокН_Тези.pdf948,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.