Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16406
Назва: Етнопсихологія
Інші назви: Етнопсихологія
Автори: Карнаух, Леся Петрівна
Ключові слова: особистість
образ-я
національна ідентичність
гендерні відносини
Дата публікації: 2021
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Етнопсихологія : навч.-метод. посіб. для студ. спец. 012 «Дошкільна освіта» / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. Л. П Карнаух. Вид. 2-ге., переробл. та допов. Умань : Візаві, 2021. 130 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з курсу «Етнопсихологія» включає лекції, плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, тематику ІНДЗ, питання для підсумкового контролю, глосарій та рекомендовану літературу до кожного заняття. Конспекти лекцій укладені на основі посібників «Етнопсихологія» Льовочкіної А. М., Павленко В. М., Таглін С. О., Махній М. М., Савицької О. В., Співак Л. М., що розкривають такі теми: предмет і міждисциплінарні зв’язки етнопсихології, методологічні принципи та методи етнопсихології, проблеми етносу та нації, основні статистичні та динамічні характеристики етносу, особливості етнопсихології українців, основні психологічні засади етноконфліктології та етнічних традицій ділового спілкування представників різних країн. Зміст навчально-методичного посібника сприятиме формуванню у студентів навичок самостійної роботи, а також виробленню в них дослідницького підходу до вивчення курсу етнопсихології. Навчально-методичний посібник розроблений для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності «Дошкільна освіта»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16406
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Карнаух Етнопсихологія.pdf307,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.