Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16422
Назва: КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА РОЗВИТКУ ДИТИНИ З МОВЛЕННЄВИМИ ПОРУШЕННЯМИ
Інші назви: КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА РОЗВИТКУ ДИТИНИ З МОВЛЕННЄВИМИ ПОРУШЕННЯМИ
Автори: Черніченко, Людмила Анатоліївна
Ключові слова: комплексна оцінка
мовленнєві порушення
корекційно-розвиткова робота
діти дошкільного віку
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»
Бібліографічний опис: Комплексна оцінка розвитку дитини з мовленнєвими порушеннями: навч.-метод. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед.ун-т імені Павла Тичини, Ф-т дошкільної та спец. освіти; уклад. Л. А. Черніченко. – Умань: Візаві, 2022. – 142 с.
Серія/номер: УДК 376-056.264-047.11(075.8) К63;
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику детально представлений діагностичний та методичний матеріал для використання в практиці дитячих закладів різного профілю, які займаються питаннями психолого-педагогічного вивчення дітей раннього віку з мовленнєвими порушеннями. Запропонований матеріал дозволяє визначити рівень мовленнєвого розвитку дитини раннього віку, виявити відхилення у мовленнєвому розвитку, позначити напрямки логопедичної роботи. Навчально-методичний посібник адресований здобувачам вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 016 Спеціальна освіта. Матеріали навчально-методичного посібника можуть знайти застосування у навчальному процесі відповідної професійної перепідготовки та курсів підвищення кваліфікації, представляти інтерес для вихователів та логопедів, а також можуть бути корисні батькам та всім тим, хто стикався з проблемами мовленнєвих розладів та їх корекції у дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16422
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Навчально-методичний Посібник Черніченко Л.А..pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.